Volg ons:

Wat patiënten zeggen

Haarkliniek reviews

Zelfs op plaatsen waar ik eerst geen haar had
Hoi Bas,
Ik heb al van alles geprobeerd maar dit biologisch haarserum is het eerste middel wat bij mij tenminste haar groei heeft opgeleverd. Zelfs op plaatsen waar ik eerst geen haar had. Ik ben nu bijna zes maanden bezig en heb al het nodige haar. Ik ben zelf benieuwd hoe het na een jaar zal zijn.
Groetjes Been

Duidelijk verbetering
Hallo Marjolein,
Ik weet niet hoe het met jou haaruitval gesteld was, maar ik ben nu bijna vijf maanden bezig met het haarserum en zie duidelijk verbetering. Ik gebruik bij daarbij vitamines en gebruik de dermaroller.
Je moet met haargroei echt geduld hebben. Succes ermee en laten we kontakt houden.

Het werkt trouwens goed dat serum.
Ik heb eerst biologisch haarserum voorgeschreven gekregen voor een half jaar.
Krijg je daarna mesotherapie of is dat afhankelijk van de resultaten met het
biologisch serum. Het werkt trouwens goed dat serum.
Ben

ik heb mij krullen terug
Wat ben ik blij dat ik jullie gevonden heb! Mijn haar valt niet meer uit, ik heb mij krullen terug en weer nieuwe haargroei. Ik krijg veel positieve reacties. Ik hoop dat dit zo blijft! Bedankt! 🙂
Groetjes Wilma

Echt geweldig
Zeer enthousiast over de Haarkliniek in Rotterdam! Prettige en deskundige mensen. Mijn vriend verloor steeds meer haar en heeft met de behandeling van Drs. Plinck in Rotterdam niet alleen het proces gestopt maar hij heeft op kale plekken er weer haar bijgekregen.

Echt geweldig!
mijn hoofdhuid vrij van jeuk
Ik kan bovenstaande alleen maar beamen. Ik heb veel last gehad van jeuk, sinds ik produkten van de haarkliniek gebruikt is mijn hoofdhuid vrij van jeuk. Mijn haren zijn in twee jaar tijd voor 50% verbeterd. Ik ben erg blij met de methode van werken van Drs.Plinck
dhr B

shampoo is uitmuntend
drs Plinck uw shampoo is uitmuntend, ik geen last meer van schilferige hoofd huid.
goed resultaat !
in t begin was ik best wel een beetje sceptisch, maar ik zie nu al goed resultaat. Ben er erg blij mee !
dhr F

het werkt
Ik ben bij hun geweest en ga er nog steeds heen het werkt echt mensen.goeie uitdaging.
Hr.E.N.

echt geweldig !
Ik heb al diverse vriendinnen, die net als ik, problemen met haaruitval oid hebben, naar uw webshop verwezen of mijn wasgel en conditioner laten proberen. Iedereen is erg enthousiast!

De angst van haaruitval is weg
Ik ben heel blij dat Coby hierheen de weg heeft gevonden. De angst van haaruitval is weg en er voor in de plaats en mooie kop met mooi haar!!!
Paul P

dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht
Ik ben erg tevreden over de aankoop van uw product. Mijn haren krijgen een andere structuur en het haar wordt ook donkerder bij de aanzet…heel hartelijk dank mevr H.K.

Prachtige service
Prachtige service moet ik wel zeggen .
dhr H, Gent

ik zie zeker al verbeteringen
Ik gebruik sinds kort haarserum vitammine pilletjes en aloe vera haarshampoo me haar was erg achteruit gegaan qua dikte en structuur ik zie zeker al verbeteringen ga nog zeker een jaar door voor de maximale resultaat bedankt drs. Plinck!

En een goeie dokter is het.
Ik gebruik die shampoo en ook de haarkuur voor mijn haar. Ik had ook last van jeuk op mijn hoofd. Heb de antiroosshampoo en geen last meer van jeuk op mijn hoofd. Ik gebruik ook lotion die ik elke dag in moet wrijven en ik mag geen dag over slaan. En een goeie dokter is het.
mevr S W Rotterdam

Top resultaat
Top resultaat geboekt bij mijn vrouw.
Bedankt!!
Bram de P

professioneel
Hartelijk bedankt voor deze gespecialiseerde, persoonlijke en professionele uitleg!
dhr. S

Mijn haar ziet er al beter uit.
Ik gebruik het nu bijna 2 maanden. Mijn haar ziet er al beter uit. Ik gebruik het in combinatie met mesotherapie en multivitaminen. Mensen uit mijn omgeving die het weten, zien al verschil. Er zijn al kleine puntjes zichtbaar. Ben benieuwd na 3 maanden tot een jaar!
Roel