Volg ons:

Consult haaruitval

dokter plinck , tricholoog, haarkliniek

Consult haaruitval

Goed onderzoek is noodzakelijk om haaruitval doeltreffend te behandelen. Het blote oog alleen ziet lang niet alles. De Haarkliniek is uniek door bij iedereen tijdens het consult haaruitval eerst een haar wortelonderzoek te verrichten. Uw haren worden onder de microscoop beoordeeld. Ook maken wij macrofoto’s van hoofdhuid en haren. U krijgt de uitslag en een persoonlijk behandelplan.

Wij geven u advies hoe uw haar het beste kunt verzorgen. Of u uw haarstylingprodukten zoals lak gel mousse etc veilig kunt gebruiken. Of u kunt fohnen of de stijltang gebruiken. Of u veilig verf, highlights, permanent, hairweaving etc kunt toepassen.

Consult haaruitval, haar verzorging, behandeling haaruitval, haargroeimiddelen
Wij adviseren u omtrent de beste behandeling van haaruitval, meest effectieve haargroeimiddelen, de veiligste shampoo en conditioner en beste haar vitaminen. En eventueel wat de beste en meest veilige haarborstel is.

Indien u last heeft van haarverlies, brekend haar of kaalheid kunnen wij u de beste behandeling geven om uw haar gezond weer terug te krijgen. Het resultaat controleren wij met een vervolg-haar wortelonderzoek.

haargroeicyclus

haargroeicyclus: haargroei, stop haargroei, haaruitval