Volg ons:

Microneedling

microneedling

Microneedling

Nieuwe behandeling : microneedling

Bij microneedling worden 1920 kanaaltjes per seconde in de hoofdhuid gemaakt waardoor er groeifactoren vrijkomen. (FGF-7 & VEGF) Ook de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de haar cellen kunnen meer nutriënten opnemen. De behandeling wordt gecombineerd met onze Haircare wat resulteert in optimaal herstel van de haarwortel cellen.

De behandeling heeft als doel haarverlies te verminderen of stop te zetten. Hergroei van nieuw haar vanuit de wortel te stimuleren waardoor het haar dikker, voller en steviger wordt. Vanzelfsprekend heeft het herstelproces enige maanden ( 4-6 ) nodig.

Microneedling zal zowel als een opzichzelfstaande nieuwe behandeling als in een combinatie met de huidige behandelingen (Mesotherapie en LED Mesolichttherapie) toegepast worden.

Welke behandeling het meest geschikt is voor u wordt vooraf bepaald in het intake-consult waar oa macrofoto’s gemaakt worden en een haarwortelonderzoek wordt uitgevoerd.

De behandeling duurt plm 20 minuten (combinatiebehandelingen duren iets langer). De behandeling zelf is vrijwel pijnloos. Na de behandeling wordt de hoofdhuid gereinigd en door ons gecontroleerd waarna u gewoon weer naar huis kunt. Er zijn geen bijzondere voorzorgsmaatregelen nodig, wel wordt gedurende 4 uur na de behandeling direct zonlicht en lichamelijke inspanning (zweetproductie) afgeraden.

Wilt u weten of deze nieuwe behandeling iets voor u kan betekenen? Meldt u dan snel aan via onderstaande link.