Volg ons:

Mesotherapie

Mesotherapie haarkliniek

Mesotherapie bij haaruitval is een succesvolle behandeling.

Het remt haarverlies en herstelt nieuwe haargroei, ook op plekken waar geen haar meer is. De Haarkliniek heeft veel ervaring met mesotherapie. De behandeling met mesotherapie tegen haaruitval in Haarkliniek is uniek : er is toezicht door de arts- tricholoog ( waar nodig kan deze een recept voor u uitschrijven), er vindt controle voor en na plaats dmv haarworteloderzoek. Dit is een duidelijk onderscheid met andere instituten.

Hoe werkt mesotherapie bij haaruitval?

Mesotherapie haaruitvalMet behulp van een speciaal ontwikkeld apparaat (“mesogun”) wordt een serie van micro-injecties in de hoofdhuid gebracht, net onder de opperhuid (plm 1mm diep). Deze injecties bevatten een mix van natuurlijke ingrediënten: bouwstoffen en anti-oxidanten.

Mesotherapie brengt precies de juiste bouwstoffen aan op de plek waar het nodig is (rondom de haarfollikels). De slechte stoffen die de haarstamcel blokkeren worden geneutraliseerd. De goede stoffen stimuleren de haarstamcel tot herstel en regeneratie. Maar ook is er een effect van het injecteren op zich: een mechanisch effect. Door de herhaaldelijke prikken met mesotherapie wordt een sterke groei-impuls aan de haarstamcellen gegeven: het celmetabolisme wordt versterkt, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de de eitwitsynthese (waaronder collageen) wordt bevorderd. Kortom een meer dan dubbel effect.

Resultaat mesotherapie bij haaruitval

haarwortelonderzoek. mesotherapie bij haaruitvalStudies laten zien dat de kans op succes van mesotherapie bij haaruitval meer dan 90% is. Vandaar dat mesotherapie zo’n doeltreffende behandeling is tegen haaruitval en haaruitval waarbij vooral de nieuwe haargroei wordt gestimuleerd. Maar ook wordt verder haarverlies afgeremd of zelfs voorkomen. Ook in onze kliniek zien wij veel goede resultaten van mesotherapie bij haaruitval en beschikken wij inmiddels over zes mesotherapie-apparaten.

Behandeling mesotherapie bij haaruitval.

Er is eerst een opbouwkuur nodig van 6 behandelingen per 2 weken, daarna onderhoudsbehandelingen per 2 maanden of iedere 1,5 maand. Het juiste schema stelt de arts op, gebaseerd op uw haaruitval. Iedere behandeling duurt plm 20 minuten en is vrijwel pijnloos. Voordat u met mesotherapie kunt beginnen, moet de arts eerst vaststellen of uw haar probleem geschikt is voor deze behandeling.

Kosten mesotherapie

Al vanaf Euro 150,00 . Vraag naar onze aantrekkelijk pakketprijzen.

Nieuw! Korte intensieve Mesotherapie/LED mesolichttherapie-kuur: vanaf Eur 480,00

Heeft u last van beginnend haarverlies, is uw haar niet in goede conditie of kan uw haar een extra oppepper gebruiken? Neem dan de korte intensieve Meso-/LED mesolicht-therapie kuur. Deze bestaat uit 3 behandelingen verspreidt over 30 dagen. U krijgt de mesotherapie en de LED-mesolichttherapie aansluitend waardoor het effect optimaal is. U betaalt slechts vanaf eur 480 voor de hele kuur ( een besparing van eur 150 tov losse behandelingen !) . Herhaal de korte intensieve kuur 1 a 2 maal per jaar voor blijvend resultaat.