Volg ons:

Haarkliniek Nederland

Haarkliniek Nederland

Sinds 1990 zijn wij de haarkliniek van Nederland gespecialiseerd in haaruitvalbehandelingen bij zowel mannen als vrouwen. Dit doen wij met de modernste methoden en technieken waarmee wij onder leiding van dokter Plinck een succesratio van 92% behalen. Het is niet altijd nodig haar implantaten te plaatsen middels een haartransplantatie. Uw eigen haar is mooier en daarom richt onze haarkliniek in Nederland zich op de preventie van haaruitval en de hergroei van nieuw haar. Naast onze expertise in het behandelen van haaruitval ontwikkelen wij ook haarproducten tegen haaruitval.

Arts gespecialiseerd in haaruitval 

Onze kliniek is in 1990 opgericht door dermatologen van het Erasmus Medisch Centrum. Onze trichologen en arts-haarspecialist bieden geen haarimplantatie of haartransplantatie, maar haaruitval behandelingen die ervoor zorgen dat uw haargroei op natuurlijke wijze herstelt en haaruitval wordt tegengegaan. Na een uitgebreide haaranalyse en consult adviseren wij de behandeling die geschikt is voor uw haaruitval probleem. Dit zijn een van de volgende behandelingen;

Deze behandelingen richten zich op de hergroei van uw oorspronkelijke haar door deze te stimuleren en heractiveren. De kosten liggen lager dan de kosten voor een haartransplantatie en zijn geschikt voor mannen, vrouwen en jongeren.

Kosten haartransplantatie

De kosten voor een haartransplantatie zijn hoog. Ongeacht of u veel grafts nodig heeft of weinig grafts. De prijs voor een haartransplantatie hangt verder ook af van de haartransplantatie kliniek. U kunt naar de beste haartransplantatie kliniek van Nederland gaan, maar waarom zou u niet kiezen voor de hergroei van uw eigen haar? Het verschil met een haartransplantatie kliniek is namelijk dat wij ons richten op de hergroei van uw eigen haar in plaats van haarimplantaten. Dit doen wij onder leiding van haarspecialist en dokter Plinck al meer dan dertig jaar met succes!

Haaruitval consult in Nederland

Plan vrijblijvend een consult in bij onze Haarkliniek in Nederland en wij kunnen u na een onderzoek adviseren in welke behandeling het beste voor u is. Ons advies is geheel objectief en volledig op u gericht. Indien één van onze behandelingen geschikt is voor uw haaruitval probleem, geven wij ook aan welke prijs hiermee verbonden is. Vraag nu een haaruitval consult aan met één van onze trichologen.

Zoekt u de beste Haarkliniek van Nederland?

Onze haarkliniek in Nederland behandelt al sinds 1990 een groot aantal cliënten uit heel Nederland. Zo komen cliënten speciaal voor onze haaruitval behandelingen uit steden als Amsterdam, Den Haag, Breda, Dordrecht en Apeldoorn, maar ook vanuit de verste uithoeken van Groningen, Gelderland en Limburg. Naast de 92% succesratio maakt onze uitgebreide haaranalyse, haarwortelonderzoek en het consult met één van onze trichologen een bezoek aan onze haarkliniek in Zuid-Holland altijd de moeite waard. U krijgt bij ons een uitgebreide uitslag met een eerlijk, vrijblijvend en persoonlijk advies.