Volg ons:

LED Mesolicht therapie

Led mesolichttherapie haarkliniek

LED Mesolicht therapie

Wilt u een veilige, effectieve en klinisch bewezen behandeling van uw haaruitval? De Haarkliniek is de eerste in Nederland met LED Mesolicht therapie! LED mesolicht therapie is een eenvoudige, pijnloze, veilige en doeltreffende behandeling van uw haaruitval. LED mesolicht therapie werkt door middel van photobiostimulatie. Wetenschappelijk bewezen. Geschikt voor mannen en vrouwen.

Wat is LED mesolicht therapie?

Techniek van de toekomst.
Licht is nodig voor al het leven en heeft een stimulerende en herstellende werking. De gunstige en stimulerende werking van licht is geoptimaliseerd in LED: lichtgolven met een speciale lengte die doordringen in de cellen. De gebruikte LED lichtgolven zijn zichtbaar licht en LED is volkomen veilig.

Photobiostimulatie.
Het LED licht bereikt het hart van de haarwortelcellen. LED werkt door de omzetting van licht in energie voor de cel. Het stimuleert de mitochondriƫn ATP te maken, de energiedrager op celniveau. Het stimuleert de bloedcirculatie in de huid. Alle normale celfuncties worden gestimuleerd en herstellen zich. Slapende en niet goede functionerende haarwortelcellen worden gereactiveerd. De oorspronkelijke celfunctie: het maken van nieuwe haren, herstelt zich. Resultaat: minder haarverlies en hernieuwde haargroei van gezonde en sterke haren.

LED effect haarwortels. LED mesolicht therapie. led mesolicht therapie
1. haarverlies en minitiaturisatie haarwortels 2. LED mesolicht therapie 3. gezonde haarwortels, herstel haargroei, herstel haardichtheidSnel, effectief, pijnloos.
Al na 1 maand is het resultaat merkbaar; het haarverlies neemt af. Nieuwe haargroei wordt hierna zichtbaar. En na 6 maanden kunt u voller, steviger en gezonder haar verwachten. Het haar is dikker en dichter van implant. Het is aanbevolen onderhoudsbehandelingen te continueren voor het meest optimale resultaat.

Uitstekende tolerantie, veilig, geen bijwerkingen.
LED licht geeft geen warmte en is volkomen onschadelijk. Led is veilig, pijnloos en geschikt voor bijna alle huidtypen. Iedere behandeling LED mesolicht therapie duurt ongeveer 20 minuten. U hoeft alleen plaats te nemen onder de lamp en de rest volgt vanzelf. De LED lamp heeft een speciaal antihaaruitval programma: de intensiteit , de duur en de cyclus van de lichtpulsen is vastgelegd. De lamp wordt door ons bediend. Eerst is een opbouwkuur van zes behandelingen iedere 2 weken, gevolgd door onderhoudsbehandelingen iedere maand.

Bij voldoende resultaat volgen onderhoudsbehandelingen eenmaal per 2 maanden of iedere 1,5 maand. Het schema wordt passend voor uw haarprobleem samen met u door drs Plinck opgesteld.

(bekijk hier onze folder: LED MesoLichttherapie) Kosten LED Mesolicht therapie:al vanaf Euro 59,00. Vraag naar onze aantrekkelijke pakketprijzen.