Category: Behandeling

Haartransplantatie

Bij een haartransplantatie worden de haarfollikels (het haarzakje en de oorsprong van het haar) verplaatst van de achterkant en soms ook de zijkant van het hoofd naar de kale plekken. Bij een gewone haartransplantatie wordt het haar verplaatst   van de achterzijde van het hoofd- daar waar doorgaans nog genoeg haar is- naar de bovenkant van het hoofd waar het haar het meest is uitgedund. Een nadeel is dat het haar met wortel en al wordt verplaatst, je bent het dus kwijt op de plek waar het vandaan is weg genomen.

haartransplantatie, haaruitval behandeling
Haarstamcellen
Doordat we steeds meer begrijpen van stamcellen ligt het voor de hand aan te nemen dat het mogelijk moet zijn van één haar de stamcellen te nemen en deze buiten het lichaam te vermenigvuldigen. Vervolgens een oplossing met losse stamcellen in te spuiten in de huid in de hoop dat iedere stamcel weer uitgroeit tot een volledig haarzakje. Zo zou je in principe door één haarwortel weg te nemen een kaal hoofd kunnen bedekken, zonder het nadeel dat je te veel haarwortels moet weghalen en het donorgebied (waar je het haar weghaalt) kaal moet maken.

Een haartransplantatie voorkomt verder haarverlies van het onbehandelde haar niet. Ook na een haartransplantatie gaat de eigen haaruitval gewoon door. Een behandeling tegen haarverlies is ook na een haartransplantatie gewoon nog nodig.

Preventie van haaruitval

De Haarkliniek hecht veel meer waarde aan preventie van haaruitval  . Niets is zo mooi als uw eigen haar. Omdat met de nieuwste behandelingen het voorkomen van haaruitval en hergroei van nieuw haar zeer goed mogelijk is, is een (dure) haartransplantatie tegenwoordig niet meer nodig.

Haar Vitamine. Natuurlijke Vitamines tegen haaruitval.

Haar vitamine tegen haaruitval. Geef je haar de juiste bouwstoffen.


Je huid is je grootste orgaan en is delend weefsel. Huidcellen worden constant vervangen. Gelukkig maar want je huid is immers je bescherming. Dit geldt ook voor je haren. Niet alleen vind je je hoofdhaar waarschijnlijk mooi, maar je haar heeft ook een belangrijk beschermende en herstellende functie (denk aan de stamcellen in je haarwortel). Haren kunnen veel maar ze hebben wel de juiste bouwstoffen en voedingstoffen nodig: haar vitamine. Voor een gezonde haargroei speelt het evenwicht van vrije radicalen (ongunstig voor haargroei) en anti-oxidanten (gunstig voor haargroei) een belangrijke rol, zo niet de belangrijkste. Gelukkig kun je met de juiste haar vitamine de vrije radicalen als het ware ‘wegvangen’. Vervolgens kunnen antioxidanten de celdeling in de haarwortels simuleren, een gezonde haar groei bevorderen en onnodig haaruitval voorkomen. Antioxidanten bestrijden zo het aftakelingsproces veroorzaakt door vrije radicalen en zijn daarmee van wezensbelang om voortijdig haarverlies en kaalheid tegen te gaan. Je vindt de belangrijke antioxidanten in het juiste haar vitamine preparaat.

Je haar cellen en haarwortel wil je vanzelfsprekend gezond houden. Je haar heeft behoefte aan de juist mix van vitamines en mineralen. Dat kan natuurlijk via je dagelijkse voeding, maar dat moet dan wel volledig en goed uitgebalanceerd zijn. Je weet zelf het best of je toekomt aan je dagelijks aangeraden hoeveelheid vers fruit, groenten, zaden en noten, vezels, eiwitten etc. Als je daarom je haargroei wilt ondersteunen met een haar vitamine preparaat, let dan op natuurlijke vitamines. Synthetische vitamines neemt je lichaam niet op en plas je gelijk weer uit. Natuurlijke vitamines worden wel door het lichaam herkend en volledig opgenomen. Onze Natuurlijke Multivitamine bevat alle noodzakelijke bouwstoffen voor je haar: de B vitamines, vitamine E en D en de (onmisbare) mineralen zoals zink en selenium. Onze Natuurlijke Mutivitamine heeft daarmee de beste anti-oxidanten die nodig zijn.

natuurlijke vitamine c, haaruitval haarverlies, haarkliniek, haarspecialist
haar vitamine, haarvitamine, haar vitamines, natuurlijke vitamine, natuurlijke haar vitaminen Haargroei stimuleren?
Onze speciaal ontwikkelde Natuurlijke Multivitaminen   bij haaruitval en Natuurlijke Vitamine C Haarplus   bevatten de juiste mix antioxidanten.

Shampoo tegen haaruitval

Shampoo tegen haaruitval voor vrouwen en mannen. Een veilige shampoo tegen haaruitval is heel belangrijk, vooral als je problemen met je haar hebt zoals droog en stug haar. Juist bij haaruitval moet je extra voorzichtig zijn en zijn niet alle shampoos geschikt, want je wilt je probleem niet verergeren.

Bestaat een shampoo tegen haaruitval?

Moet je je ook nog eens in de samenstelling van je shampoo verdiepen en van andere producten voor je haar ? Ik kan me voorstellen dat je daar geen zin in hebt, maar vergeet niet dat je deze middelen vaak dagelijks gebruikt!

Potentieel schadelijke (=chemische toevoegingen) worden direct door je huid opgenomen, komen in je bloedbaan en worden niet afgebroken door je lever. Helaas bevatten shampoos en haar verzorgingsproducten vaak een lijst van chemische bestanddelen, zoals SLS ( natriumlaurylsulfaat). Sommige van deze toxische stoffen krijgen een dusdanige benaming dat het niet eens opvalt hoe schadelijk ze zijn. Vaak is micro-plastic toegevoegd zoals polyethylene en polypropylene. Schadelijk voor het milieu en schadelijk voor jou.

Onze producten zijn geheel natuurlijk, bevatten beslist geen schadelijke stoffen en zijn geheel veilig.

De shampoo tegen haaruitval van de Haarkliniek bevat geen SLS, geen xeno-oestrogenen en geen parabenen.

De shampoos van de Haarkliniek worden in Nederland geproduceeerd, onder doorlopende kwaliteitscontroles.
filmuitleg beste shampoo tegen haar uitval:  uitleg gebruik en functie shampoo 
Basis Shampoo,shampoo tegen haaruitval, haarkliniekshop
Basis shampoo: zonder schadelijk natriumlaurylsulfaat. Geschikt voor alle haartypen.
aloe ver haar wasgel,shampoo tegen haaruitval, aloe vera shampoo Vernieuwd: Aloe Vera Haar WasGel zonder schadelijk natriumlaurylsulfaat. Met extra aloe vera , voedend en beschermd voor geverfd of gepermanent haar, gestyled haar, regelmatig gebruik wax, gel lak etc.
vitaal haarwasgel, shampoo tegen haaruitval Vernieuwd: Vitaal Haar WasGel: zonder schadelijk natriumlaurylsulfaat. Met extra antioxidanten, revitaliserend voor ouder wordend haar.
UV haarkuur conditoner van drs Plinck UV conditioner. Natuurlijke ingrediënten voor een gezonde schublaag (cuticula) met UV bescherming bij zonnig weer.
natuurlijke haarconditoner, beste shampoo haar uitval Haarkuurconditioner. Natuurlijke ingrediënten voor een gezonde schublaag (cutcicula). Extra voedend bij koud en droog weer.
Logo drs. Plinck, shampoo tegen haaruitval.
Wil je meer weten over schadelijke xeno-oestrogenen? De shampoos en haarproducten van de HaarKliniek zijn 100% natuurlijk, bevatten geen schadelijke chemische toevoegingen, Veilig voor jou en veilig voor je haar. 

Wil je een shampoo tegen haar uitval bestellen? 

van drs plinck, natuurlijke shampoo

LED Mesolicht therapie

Wilt u een veilige, effectieve en klinisch bewezen behandeling van uw haaruitval? De Haarkliniek is de eerste in Nederland met LED Mesolicht therapie!

LED mesolicht therapie is een eenvoudige, pijnloze, veilige en doeltreffende behandeling van uw haaruitval. LED mesolicht therapie werkt door middel van photobiostimulatie. Wetenschappelijk bewezen *,**. Geschikt voor mannen en vrouwen.

Wat is LED mesolicht therapie?


Techniek van de toekomst.

Licht is nodig voor al het leven en heeft een stimulerende en herstellende werking. De gunstige en stimulerende werking van licht is geoptimaliseerd in LED: lichtgolven met een speciale lengte die doordringen in de cellen. De gebruikte LED lichtgolven zijn zichtbaar licht en LED is volkomen veilig.

Photobiostimulatie.

Het LED licht bereikt het hart van de haarwortelcellen. LED werkt door de omzetting van licht in energie voor de cel. Het stimuleert de mitochondriën ATP te maken, de energiedrager op celniveau. Het stimuleert de bloedcirculatie in de huid. Alle normale celfuncties worden gestimuleerd en herstellen zich. Slapende en niet goede functionerende haarwortelcellen worden gereactiveerd. De oorspronkelijke celfunctie: het maken van nieuwe haren, herstelt zich.

Resultaat: minder haarverlies en hernieuwde haargroei van gezonde en sterke haren.

LED effect haarwortels. LED mesolicht therapie.
1. haarverlies en minitiaturisatie haarwortels 2. LED mesolicht therapie 3. gezonde haarwortels, herstel haargroei, herstel haardichtheid

Snel, effectief, pijnloos.

Al na 1 maand is het resultaat merkbaar; het haarverlies neemt af. Nieuwe haargroei wordt hierna zichtbaar. En na 6 maanden kunt u voller, steviger en gezonder haar verwachten. Het haar is dikker en dichter van implant. Het is aanbevolen onderhoudsbehandelingen te continueren voor het meest optimale resultaat.

Uitstekende tolerantie, veilig, geen bijwerkingen.

LED licht geeft geen warmte en is volkomen onschadelijk. Led is veilig, pijnloos en geschikt voor bijna alle huidtypen.

Behandeling

LED mesolicht therapie
Iedere behandeling LED mesolicht therapie duurt ongeveer 20 minuten. U hoeft alleen plaats te nemen onder de lamp en de rest volgt vanzelf. De LED lamp heeft een speciaal antihaaruitval programma: de intensiteit , de duur en de cyclus van de lichtpulsen is vastgelegd. De lamp wordt door ons bediend. Eerst is een opbouwkuur van zes behandelingen iedere 2 weken, gevolgd door onderhoudsbehandelingen iedere maand. Bij voldoende resultaat volgen onderhoudsbehandelingen eenmaal per 3 maanden.

Het schema wordt passend voor uw haarprobleem samen met u door drs Plinck opgesteld.

(bekijk hier onze folder: LED MesoLichttherapie  )

Kosten LED Mesolicht therapie:

al vanaf Euro 59,00. Vraag naar onze aantrekkelijke pakketprijzen.

LED mesolicht therapie. natuurlijke groeikracht bij haaruitval.


*(Las surg med 2013 Oct;45(8):487-95. doi: 10.1002/lsm.22173. The growth of human scalp hair mediated by visible red light laser and LED sources in males). **(benefits of combining mesotherapy and LEDs in the treatment of alopecia : S Beilin: J.Med. Esth et Chir. Derm. Vol XXXX 157 Mars 2013;13-16)

Mesotherapie bij haaruitval

 Mesotherapie bij haaruitval.

Mesotherapie bij haaruitval is een succesvolle behandeling. Het remt haarverlies en herstelt nieuwe haargroei, ook op plekken waar geen haar meer is. In onze kliniek hebben wij veel ervaring met mesotherapie. Met behulp van een speciaal ontwikkeld apparaat (“mesogun”) wordt een serie van micro-injecties in de hoofdhuid gebracht, net onder de opperhuid (plm 1mm diep). Deze injecties bevatten een mix van natuurlijke ingrediënten: bouwstoffen en anti-oxidanten.

Hoe werkt mesotherapie bij haaruitval?

Mesotherapie haaruitval

Mesotherapie brengt precies de juiste bouwstoffen aan op de plek waar het nodig is (rondom de haarfollikels). De slechte stoffen die de haarstamcel blokkeren worden geneutraliseerd. De goede stoffen stimuleren de haarstamcel tot herstel en regeneratie. Maar ook is er een effect van het injecteren op zich: een mechanisch effect. Door de herhaaldelijke prikken met mesotherapie wordt een sterke groei-impuls aan de haarstamcellen gegeven: het celmetabolisme wordt versterkt, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de de eitwitsynthese (waaronder collageen) wordt bevorderd. Kortom een meer dan dubbel effect.


Resultaat mesotherapie bij haaruitval

haarwortelonderzoek. mesotherapie bij haaruitval

Vandaar dat mesotherapie zo’n doeltreffende behandeling is tegen haaruitval en haaruitval waarbij vooral de nieuwe haargroei wordt gestimuleerd. Studies laten zien dat de kans op succes van mesotherapie bij haaruitval meer dan 90% is.

Ook in onze kliniek zien wij veel goede resultaten van mesotherapie bij haaruitval en beschikken wij inmiddels over zes mesotherapie-apparaten.

Behandeling mesotherapie bij haaruitval.

Er is eerst een opbouwkuur nodig van 6 behandelingen per 2 weken, daarna onderhoudsbehandelingen per 3 maanden. Het juiste schema stelt de arts op, gebaseerd op uw haaruitval. Iedere behandeling duurt plm 20 minuten en is vrijwel pijnloos. Voordat u met mesotherapie kunt beginnen, moet de arts eerst vaststellen of uw haar probleem geschikt is voor deze behandeling.

Kosten mesotherapie:

al vanaf Euro 150,00 . Vraag naar onze aantrekkelijk pakketprijzen

Nieuw! Korte intensieve Mesotherapie/LED mesolichttherapie-kuur: vanaf Eur 480,00

Heeft u last van beginnend haarverlies, is uw haar niet in goede conditie of kan uw haar een extra oppepper gebruiken? Neem dan de korte intensieve Meso-/LED mesolicht-therapie kuur. Deze bestaat uit 3 behandelingen verspreidt over 30 dagen. U krijgt de mesotherapie en de LED-mesolichttherapie aansluitend waardoor het effect optimaal is. U betaalt slechts vanaf eur 480 voor de hele kuur ( een besparing van eur 150 tov losse behandelingen !) . Herhaal de korte intensieve kuur 1 a 2 maal per jaar voor blijvend resultaat.

mesotherapie behandeling haaruitval, mesogun

het nieuwste model mesogun dat door ons wordt gebruikt

certificaat World Trichology Society wts dokter e plinck trcholoog, specialist haaruitval d kok tricholoog, specialist haaruitval
dokter Plinck en D KoK, tricholoog zijn lid van World Trichology Society
World Trichology Society
BIG registratie drs Plinck BIG registratie drs Plinck