Volg ons:

Dun haar

dun haar, haarwortel, anagene haarwortel

Dun haar

Dun haar is een gevolg van veel haaruitval. Haaruitval kan meerdere oorzaken hebben met uiteindelijk kaalheid als gevolg. Geen paniek, naast het op orde krijgen van je gezondheid om kaalheid tegen te gaan, bieden wij wetenschappelijk bewezen behandelingen aan die uitgevallen haren terug kunnen brengen.

“Met onze wetenschappelijk bewezen behandelingen voor dun haar kunnen wij uitgevallen haar, met de kans op succes van 92%, terug laten komen” – Drs. E Plinck

Sinds 1990 voert onze haarkliniek diverse behandelingen uit om haaruitval tegen te gaan en uitgevallen haar terug te laten komen. Eerst kijken we naar de mogelijke oorzaken en vervolgens vertellen we wat je kunt doen tegen dun haar.

Oorzaken van dun haar

Dun haar kan meerdere oorzaken hebben en begint meestal wanneer men 20 tot 30 jaar oud zijn. In sommige gevallen begint het zelfs nog eerder.

Dun haar door stress

Het grootste deel van de mensen krijgt haaruitval door Stress. Stress beïnvloed je hormonen die op zijn beurt de bouwstenen van haren op een negatieve manier beïnvloeden. Op onze pagina gericht op haaruitval door stress lees je hoe dit in zijn werking gaat, wat de oorzaken en mogelijke oplossingen zijn.

Genetisch bepaald

Een klein deel van de mensen wordt geboren met fijn of dun haar en is het dus genetisch bepaald. Als je vanaf je geboorte al dun haar hebt is het beste wat je kunt doen haarproducten gebruiken die zorgen voor meer volume in je haar.

Hoe krijg je meer volume in je haar?

Het is één van de meest gestelde vragen op het internet, of in ons geval; hoe krijg je volume in dun haar? Naast gezond eten en het ervoor zorgen dat alle vitamines worden verkregen, kan er ook gebruik worden gemaakt van diverse ondersteunende haarproducten tegen haaruitval en kaalheid zoals te vinden in onze webshop;

  • Haarshampoos en haarconditioners
  • Vitamines voor je haar
  • Door ons aanbevolen haarproducten voor vrouwen
  • Door ons aanbevolen haarproducten voor mannen
  • Biologische haargroeiserums m/v

De producten in onze webshop zijn, dankzij onze 30 jaar aan kennis en ervaring, met zorg door Drs. E. Plinck ontwikkeld. Er zullen bij het zien van de haargroeiproducten ongetwijfeld vragen naar voren komen als; wat is de beste shampoo voor dun haar? Neem gerust contact op met jouw vragen, Drs. E. Plinck en de trichologen nemen de tijd om iedereen persoonlijk advies te geven. 

Naast het verlagen van stress en het gebruik van de hiervoor genoemde producten is het mogelijk om uitgevallen haren weer terug te laten komen door onze wetenschappelijk bewezen behandelingen tegen haaruitval.

Kan uitgevallen haar teruggroeien?

Dankzij onze behandelingen al dan niet op zichzelf staand of gecombineerd, kunnen we haaruitval tegengaan en uitgevallen haar weer terug laten groeien. Wij bieden hiervoor de volgende behandelingen aan;

Wij lopen voorop als het gaat om moderne, effectieve en veilige behandelingen. Dun haar is verleden tijd en onze behandelingen hebben naar ervaring 92% succes. Kanttekening is wel dat de behandelingen niet voor iedereen geschikt zijn. Wij adviseren dan ook een consult bij onze haarkliniek aan te vragen. 

Consult aanvragen?

Naast een intakegesprek zullen we tijdens het consult een haarwortelonderzoek doen en macrofoto’s maken. Binnen 10 werkdagen ontvang je een uitgebreide uitslag en een voorstel voor een eventuele behandeling. Verder geven we persoonlijk advies om jouw haaruitval direct tegen te gaan. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.