Persoonlijk behandelplan en kosten.

persoonlijk behandelplan en kosten

Heeft u vragen over haarverlies, haaruitval of andere haarproblemen ? Tijdens het spreekuur zoeken we eerst naar de oorzaak van uw haar probleem en kiezen vervolgens samen met u de beste behandelmethode.

Er zijn goede behandelmogelijkheden van haaruitval. Met 90-92% kans op succes!

In het eerste consult verrichten wij de intake, het trichogram (haarwortelonderzoek) en maken wij macrofoto’s van hoofdhuid en haren. U krijgt de uitslag en wij stellen een persoonlijk behandelplan en kostenoverzicht op.

U kunt uzelf uitsluitend aanmelden via het aanvraagformulier.

Dokter Plinck beoordeelt alles persoonlijk en geeft u persoonlijk advies of roept u op voor een intake-consult in de kliniek met de assistent-tricholoog.

De kosten van het intake-consult met de assistent-tricholoog zijn 115,- euro (mannen)/ 135,00 euro (vrouwen) (alles inclusief).


U heeft geen doorverwijzing of verwijskaart van uw huisarts nodig om een aanvraag in te dienen.
Doorgaans worden de kosten niet vergoed. De haarkliniek heeft geen DBC codes. Helaas heeft de Haarkliniek geen invloed op het verkrijgen van vergoedingen. Daarom kan de Haarkliniek geen verzoek tot vergoeding verstrekken. Hierop wordt geen uitzondering gemaakt.
U kunt uitsluitend zelf navragen bij uw zorgverzekering of de kosten worden vergoed.

persoonlijk behandelplan en kosten, drs plinck , arts , tricholoog De Haarkliniek is opgericht in 1990 door artsen van het Academisch Ziekenhuis Rotterdam Dijkzigt (thans Erasmus Medisch Centrum). U profiteert van de beste zorg na 20 jaar ervaring met duizenden patiënten en diepgaand onderzoek!
certificaat World Trichology Society certificaat World Trichology Society drs. Plinck
dokter Plinck is lid van World Trichology Society
World Trichology Society
BIG registratie drs Plinck BIG registratie drs Plinck