De HaarKliniek

Haaruitval behandeling. U krijgt de beste zorg en persoonlijk advies.

De Haarkliniek, enige in Nederland volledig gespecialiseerd in de behandeling van haaruitval, haar problemen.
De Haarkliniek (Polikliniek Haar- en Nagelziekten) is in 1990 opgericht door artsen van de afdeling dermatologie van het Academisch Ziekenhuis Rotterdam Dijkzigt (thans Erasmus Medisch Centrum).
de HaarKliniek Rotterdam.
  In 1993 is de Haarkliniek verzelfstandigd. De Haarkliniek is uniek in Nederland vanwege de grote expertise aangaande alle voorkomende haarziekten. Inmiddels zijn vele duizenden patienten behandeld door drs. E. P. B. Plinck. De patienten zijn afkomstig uit binnen- en buitenland. Onze kernwaarden hebben als doel u de best mogelijke zorg te bieden: drs plinck , arts , tricholoog
  • Vertrouwd: de Polikliniek Haar – en Nagelziekten is opgericht in 1990 door artsen van het Academisch Ziekenhuis Dijkzigt (nu: Erasmus MC).
  • Betrouwbaar: de Polikliniek Haar – en Nagelziekten is de enige kliniek in Nederland volledig gespecialiseerd in de behandeling van haarproblemen.
  • Objectief: de polikliniek Haar – en Nagelziekten heeft meegewerkt aan diverse (internationale) onderzoeken naar nieuwe geneesmiddelen. Drs Plinck heeft gepubliceerd in vele (vak)tijdschriften in binnen en buitenland. Drs Plinck geeft bij- en nascholing aan huisartsen, medisch specialisten, kappers.
  • Onafhankelijk: de Polikliniek Haar- en Nagelziekten beschikt over alle behandeltechnieken. U krijgt van de arts een op maat gesneden advies en de voor u beste behandeling. Wij maken geen gebruik van (commerciële) tussenpersonen.
  • Gecontroleerd: de Polikliniek Haar- en Nagelziekten is de enige die consequent een trichogram (haarwortelonderzoek) verricht voor het begin van de behandeling en na een jaar. Zo wordt gecontroleerd of de behandeling succesvol is en waar nodig moet worden bijgestuurd.
  • Veilig: de Polikliniek Haar- en Nagelziekten werkt goed samen met de bevoegde instanties zoals de inspectie gezondheidszorg en de ziekenhuishygienist. De kliniek voldoet altijd aan de laatste stand van zaken volgens WGBO (wet geneeskundige behandelingovereenkomst) en KW (kwaliteitswet zorginstellingen).

4 Comments

ingeborg 19-07-2018, 08:59

waar zijn jullie gevestigd?
Gr Ingeborg

Reply
E. Plinck 19-07-2018, 09:17

in Rotterdam

Reply
Klara 22-09-2018, 20:51

Ik woon best wel ver van Rotterdam,
Moet ik bij de beginkuur dan iedere keer om de 2weke na rdam of is er nog meer filialen?
Gr

Reply
E. Plinck 24-09-2018, 17:30

tijdens de opbouwkuur is het inderdaad 1x per 2 weken, wij hebben alleen een vestiging in Rotterdam ( er zijn geen filialen)

Reply
certificaat World Trichology Society wts dokter e plinck trcholoog, specialist haaruitval d kok tricholoog, specialist haaruitval
dokter Plinck en D KoK, tricholoog zijn lid van World Trichology Society
World Trichology Society
BIG registratie drs Plinck BIG registratie drs Plinck