Mesotherapie bij haaruitval

 Mesotherapie bij haaruitval.

Mesotherapie bij haaruitval is een succesvolle behandeling. Het remt haarverlies en herstelt nieuwe haargroei, ook op plekken waar geen haar meer is. In onze kliniek hebben wij veel ervaring met mesotherapie. Met behulp van een speciaal ontwikkeld apparaat (“mesogun”) wordt een serie van micro-injecties in de hoofdhuid gebracht, net onder de opperhuid (plm 1mm diep). Deze injecties bevatten een mix van natuurlijke ingrediënten: bouwstoffen en anti-oxidanten.

Hoe werkt mesotherapie bij haaruitval?

Mesotherapie haaruitval

Mesotherapie brengt precies de juiste bouwstoffen aan op de plek waar het nodig is (rondom de haarfollikels). De slechte stoffen die de haarstamcel blokkeren worden geneutraliseerd. De goede stoffen stimuleren de haarstamcel tot herstel en regeneratie. Maar ook is er een effect van het injecteren op zich: een mechanisch effect. Door de herhaaldelijke prikken met mesotherapie wordt een sterke groei-impuls aan de haarstamcellen gegeven: het celmetabolisme wordt versterkt, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de de eitwitsynthese (waaronder collageen) wordt bevorderd. Kortom een meer dan dubbel effect.


Resultaat mesotherapie bij haaruitval

haarwortelonderzoek. mesotherapie bij haaruitval

Vandaar dat mesotherapie zo’n doeltreffende behandeling is tegen haaruitval en haaruitval waarbij vooral de nieuwe haargroei wordt gestimuleerd. Studies laten zien dat de kans op succes van mesotherapie bij haaruitval meer dan 90% is.

Ook in onze kliniek zien wij veel goede resultaten van mesotherapie bij haaruitval en beschikken wij inmiddels over zes mesotherapie-apparaten.

Behandeling mesotherapie bij haaruitval.

Er is eerst een opbouwkuur nodig van 6 behandelingen per 2 weken, daarna onderhoudsbehandelingen per 3 maanden. Het juiste schema stelt de arts op, gebaseerd op uw haaruitval. Iedere behandeling duurt plm 20 minuten en is vrijwel pijnloos. Voordat u met mesotherapie kunt beginnen, moet de arts eerst vaststellen of uw haar probleem geschikt is voor deze behandeling.

Kosten mesotherapie:

al vanaf Euro 150,00 . Vraag naar onze aantrekkelijk pakketprijzen

Nieuw! Korte intensieve Mesotherapie/LED mesolichttherapie-kuur: vanaf Eur 480,00

Heeft u last van beginnend haarverlies, is uw haar niet in goede conditie of kan uw haar een extra oppepper gebruiken? Neem dan de korte intensieve Meso-/LED mesolicht-therapie kuur. Deze bestaat uit 3 behandelingen verspreidt over 30 dagen. U krijgt de mesotherapie en de LED-mesolichttherapie aansluitend waardoor het effect optimaal is. U betaalt slechts vanaf eur 480 voor de hele kuur ( een besparing van eur 150 tov losse behandelingen !) . Herhaal de korte intensieve kuur 1 a 2 maal per jaar voor blijvend resultaat.

mesotherapie behandeling haaruitval, mesogun

het nieuwste model mesogun dat door ons wordt gebruikt

7 Comments

Janine 02-05-2018, 18:39

Gaarg word ik gebeld voor een afspraak (mesotherapie)

Vriendelijke groet,

Janine van der Sluis

Reply
E. Plinck 02-05-2018, 20:51
Catharina 13-06-2018, 09:08

Ik krijg inhammen. Mijn haargrens trekt terug boven op mijn hoofd. Is sinds een paar jaar verergerd. Ben inmiddels 65 dus zal ook met dw leeftijd te maken hebben helaas. Is er in dat geval ook nog iets aan te doen.
Mvg Catharina

Reply
E. Plinck 14-06-2018, 16:43

als u het vragenformulier instuurt heb ik ook uw foto’s en kan u het beste antwoord geven. https://www.haarkliniek.com/uncategorized/aanvraag-consult-haarwortelonderzoek-assistent-tricholoog/

Reply
Zi 03-10-2018, 19:35

Sinds een jaar begin ik een kalende kruin te krijgen welke nu met de maand verergert wordt. Welke behandeling is hiervoor de juiste?

Reply
E. Plinck 11-10-2018, 09:13

mesotherapie is vaak een heel goede behandeling hiervoor, echter om zeker te zijn verrichten wij eerst altijd (haarwortel)onderzoek

Reply
certificaat World Trichology Society wts dokter e plinck trcholoog, specialist haaruitval d kok tricholoog, specialist haaruitval
dokter Plinck en D KoK, tricholoog zijn lid van World Trichology Society
World Trichology Society
BIG registratie drs Plinck BIG registratie drs Plinck