Haar Vitamine. Natuurlijke Vitamines tegen haaruitval.

Haar vitamine tegen haaruitval. Geef je haar de juiste bouwstoffen.


Je huid is je grootste orgaan en is delend weefsel. Huidcellen worden constant vervangen. Gelukkig maar want je huid is immers je bescherming. Dit geldt ook voor je haren. Niet alleen vind je je hoofdhaar waarschijnlijk mooi, maar je haar heeft ook een belangrijk beschermende en herstellende functie (denk aan de stamcellen in je haarwortel). Haren kunnen veel maar ze hebben wel de juiste bouwstoffen en voedingstoffen nodig: haar vitamine. Voor een gezonde haargroei speelt het evenwicht van vrije radicalen (ongunstig voor haargroei) en anti-oxidanten (gunstig voor haargroei) een belangrijke rol, zo niet de belangrijkste.


Gelukkig kun je met de juiste haar vitamine de vrije radicalen als het ware ‘wegvangen’. Vervolgens kunnen antioxidanten de celdeling in de haarwortels simuleren, een gezonde haar groei bevorderen en onnodig haaruitval voorkomen. Antioxidanten bestrijden zo het aftakelingsproces veroorzaakt door vrije radicalen en zijn daarmee van wezensbelang om voortijdig haarverlies en kaalheid tegen te gaan. Je vindt de belangrijke antioxidanten in het juiste haar vitamine preparaat.


Je haar cellen en haarwortel wil je vanzelfsprekend gezond houden. Je haar heeft behoefte aan de juist mix van vitamines en mineralen. Dat kan natuurlijk via je dagelijkse voeding, maar dat moet dan wel volledig en goed uitgebalanceerd zijn. Je weet zelf het best of je toekomt aan je dagelijks aangeraden hoeveelheid vers fruit, groenten, zaden en noten, vezels, eiwitten etc. Als je daarom je haargroei wilt ondersteunen met een haar vitamine preparaat, let dan op natuurlijke vitamines. Synthetische vitamines neemt je lichaam niet op en plas je gelijk weer uit. Natuurlijke vitamines worden wel door het lichaam herkend en volledig opgenomen.
certificaat World Trichology Society certificaat World Trichology Society drs. Plinck d kok tricholoog, specialist haaruitval
dokter Plinck en D KoK, tricholoog zijn lid van World Trichology Society
World Trichology Society
BIG registratie drs Plinck BIG registratie drs Plinck