Author Archive

Privacy

Privacy beleid

Haarkliniek*/ Haarkliniekshop/ DK Trichologie behandelt én beveiligt persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid. De bescherming van de persoonlijke levenssfeer van onze klanten/patiënten en bezoekers van de websites is voor ons van essentieel belang. Wij houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Uw gegevens worden bewaard in beveiligde omgeving op de eigen -ongedeelde – in Nederland opgestelde server

Privacy reglement Haarkliniek*/ Haarkliniekshop/ DK Trichologie


1. Uw privacy wordt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming gewaarborgd.
2. Er is één klantendatabase en uw persoonsgegevens worden uitsluitend binnen de onderdelen Haarkliniek/ Haarkliniekshop/ DK Trichologie gedeeld.
3. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om u diensten/behandelingen en producten te kunnen aanbieden.
4. Uw persoonsgegevens worden niet voor marketingdoeleinden gebruikt. Aanbiedingen van producten en/ of behandelingen, nieuwsbrieven ontvangt u slechts na vooraf gegeven toestemming.
5. Uw persoonsgegevens worden nimmer aan derde partijen verstrekt, tenzij de daartoe wettelijk bevoegde instanties.
6. De ICT infrastructuur wordt proactief en adequaat beveiligd en bewaakt.
7. Er worden niet meer persoonsgegevens dan nodig om u van dienst te kunnen zijn geregistreerd.
8. Uw persoonsgegevens worden niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor uw gegevens zijn verkregen bewaard. Medische gegevens worden bewaard conform de wettelijke termijn.
9. Regel 6 in acht nemend, worden na afloop van een bewaartermijn uw persoonsgegevens verwijderd.
10. U heeft het recht uw geregistreerde persoonsgegevens in te zien, te wijzigen , of te laten verwijderen. Uitzondering zijn medische gegevens waar recht op inzage en verwijdering dient te voldoen aan de wet op de medische behandelovereenkomst en de wet BIG.


Contact

Voor vragen, verzoeken of opmerkingen mbt het privacy reglement en het privacybeleid kunt u contact opnemen met de privacy officer via vraag@haarkliniek.com.
*Haarkliniek wordt wettelijk vertegenwoordigd door Polikliniek Haar- en Nagelziekten en Haartransplant BV.

De HaarKliniek Rotterdam. Sinds 1990

Haaruitval behandeling. U krijgt de beste zorg en persoonlijk advies.

De Haarkliniek Rotterdam, enige in Nederland volledig gespecialiseerd in de behandeling van haaruitval, haar problemen.

De Haarkliniek Rotterdam (Polikliniek Haar- en Nagelziekten) is in 1990 opgericht door artsen van de afdeling dermatologie van het Academisch Ziekenhuis Rotterdam Dijkzigt (thans Erasmus Medisch Centrum). In 1993 is de Haarkliniek Rotterdam verzelfstandigd. De Haarkliniek is uniek in Nederland vanwege de grote expertise aangaande alle voorkomende haarziekten. Inmiddels zijn vele duizenden patienten behandeld door drs. E. P. B. Plinck. De patienten zijn afkomstig uit binnen- en buitenland.

Onze kernwaarden hebben als doel u de best mogelijke zorg te bieden:
  • Vertrouwd: de Polikliniek Haar – en Nagelziekten is opgericht in 1990 door artsen van het Academisch Ziekenhuis Dijkzigt (nu: Erasmus MC).
  • Betrouwbaar: de Polikliniek Haar – en Nagelziekten is de enige kliniek in Nederland volledig gespecialiseerd in de behandeling van haarproblemen.
  • Objectief: de polikliniek Haar – en Nagelziekten heeft meegewerkt aan diverse (internationale) onderzoeken naar nieuwe geneesmiddelen. Drs Plinck heeft gepubliceerd in vele (vak)tijdschriften in binnen en buitenland. Drs Plinck geeft bij- en nascholing aan huisartsen, medisch specialisten, kappers.
  • Onafhankelijk: de Polikliniek Haar- en Nagelziekten beschikt over alle behandeltechnieken. U krijgt van de arts een op maat gesneden advies en de voor u beste behandeling. Wij maken geen gebruik van (commerciële) tussenpersonen.
  • Gecontroleerd: de Polikliniek Haar- en Nagelziekten is de enige die consequent een trichogram (haarwortelonderzoek) verricht voor het begin van de behandeling en na een jaar. Zo wordt gecontroleerd of de behandeling succesvol is en waar nodig moet worden bijgestuurd.
  • Veilig: de Polikliniek Haar- en Nagelziekten werkt goed samen met de bevoegde instanties zoals de inspectie gezondheidszorg en de ziekenhuishygienist. De kliniek voldoet altijd aan de laatste stand van zaken volgens WGBO (wet geneeskundige behandelingsovereenkomst) en KW (kwaliteitswet zorginstellingen).
aanvraag consult ?  
haarkliniek rotterdam drs plinck , arts , tricholoog

Aanvraag intake-consult

haarwortelonderzoek, advies haaruitval, d kok tricholoog d kok tricholoog, specialist haaruitval
Ik ben Tricholoog D.Kok haarspecialist van dé haarkliniek. De haarkliniek streeft naar een z’n goed mogelijk resultaat gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Daarom vind ik het belangrijk aanvullende informatie van u te ontvangen voordat u kunt afspreken voor een consult. Ook om te voorkomen dat u anders misschien voor niets komt.

Vul uw emailadres in onderstaand vak in, druk daarna op ‘verzenden’

Ontvang meer informatie over het consult

* indicates required

Aanvraag consult

Als u onderstaand aanvraagformulier invult en opstuurt , kan ik deze beoordelen en uw afspraak inplannen. Ik heb spreekuur op maandagen, woensdagen en vrijdagen. Als ik op voorhand zie dat ik helaas te weinig voor u kan betekenen, zal ik geen afspraak maken om onnodige kosten voor u te besparen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, wordt u verzocht onderstaande volledig in te vullen. Zonder bijgesloten foto's kan uw aanvraag helaas niet behandeld worden. (max grootte foto's 300kB. zoek online 'foto's verkleinen' als uw foto's te groot zijn)

Aanhef (verplicht)
Dhr.Mevr.

Initalen (verplicht)

Uw Achternaam (verplicht)

Plaats (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer overdag. Bij voorkeur mobiel (verplicht)

Wat is uw leeftijd ?(verplicht)

Sinds hoe lang bestaat uw haarprobleem ?(verplicht)

Is uw haarprobleem al eerder onderzocht ?(verplicht)
JaNee

Zo ja, is er een diagnose gesteld en welke is deze ?

Is uw haarprobleem al eerder behandeld ?(verplicht)
JaNee

Zo ja, wat was de behandeling ?

Verft u uw haar ? (verplicht)
JaNee

Permanent u uw haar ?(verplicht)
JaNee

Straight /relaxt u uw haar ?(verplicht)
JaNee

Welk haartype heeft u ? (verplicht)
EuropeesAziatischOrientaals= midden-oosten/noord-afrikakroezend

Wilt u het haarwortelonderzoek ?(verplicht)
JaNee

Wilt u advies korte intensieve Meso/LED mesolicht therapie-kuur ?(verplicht)
JaNee

Wilt u advies thuisbehandeling ?(ampullen,vitaminen)(verplicht)
JaNee

Wilt u advies haarverzorging ?(shampoo, conditioner)(verplicht)
JaNee

Eventueel: opmerking/ specifieke vraag

Belangrijk ! stuur foto's mee van uw haar. Maak een foto : Links, Rechts, Achter, Voor en Bovenop van de hoofdhuid / hoofdhaar. Let op de belichting en maak de foto's op plm 30cm afstand. Graag als JPG bestand indien mogelijk. (max 300kB per foto)











. Indien u het formulier instuurt, betekent dit dat u instemt met de volgende bepalingen:klik hier  

Aanvraag Consult / Haarwortelonderzoek (trichogram)

Vul onderstaand formulier voor een aanvraag consult of ‘los’ haarwortelonderzoek. Ik kan zo een goede inschatting maken en ik voorkom graag dat u voor niets komt

NB Indien u wenst kunt u de gevraagde informatie en foto’s ook versturen via whatsapp op ons nr 0638219277.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, wordt u verzocht onderstaande volledig in te vullen. Zonder bijgesloten foto's kan uw aanvraag helaas niet behandeld worden. (max grootte foto's 300kB. zoek online 'foto's verkleinen' als uw foto's te groot zijn)

Aanhef (verplicht)
Dhr.Mevr.

Initalen (verplicht)

Uw Achternaam (verplicht)

Plaats (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer overdag. Bij voorkeur mobiel (verplicht)

Wat is uw leeftijd ?(verplicht)

Sinds hoe lang bestaat uw haarprobleem ?(verplicht)

Is uw haarprobleem al eerder onderzocht ?(verplicht)
JaNee

Zo ja, is er een diagnose gesteld en welke is deze ?

Is uw haarprobleem al eerder behandeld ?(verplicht)
JaNee

Zo ja, wat was de behandeling ?

Verft u uw haar ? (verplicht)
JaNee

Permanent u uw haar ?(verplicht)
JaNee

Straight /relaxt u uw haar ?(verplicht)
JaNee

Welk haartype heeft u ? (verplicht)
EuropeesAziatischOrientaals= midden-oosten/noord-afrikakroezend

Wilt u het haarwortelonderzoek ?(verplicht)
JaNee

Wilt u advies korte intensieve Meso/LED mesolicht therapie-kuur ?(verplicht)
JaNee

Wilt u advies thuisbehandeling ?(ampullen,vitaminen)(verplicht)
JaNee

Wilt u advies haarverzorging ?(shampoo, conditioner)(verplicht)
JaNee

Eventueel: opmerking/ specifieke vraag

Belangrijk ! stuur foto's mee van uw haar. Maak een foto : Links, Rechts, Achter, Voor en Bovenop van de hoofdhuid / hoofdhaar. Let op de belichting en maak de foto's op plm 30cm afstand. Graag als JPG bestand indien mogelijk. (max 300kB per foto)











De kosten van het consult + haarwortelonderzoek inclusief de uitslag en mijn advies zijn eur 115,00 voor mannen en 135,00 voor vrouwen (u ontvangt de uitslag en een overzicht van het advies per email) NB 1e maandag van iedere maand: avondconsult Eur 150,00 -vraag naar de mogelijkheden-

Het consult omvat
:
  • Een intake gesprek met de Tricholoog
  • Trichogram (haarwortelonderzoek) en macrofoto’s haar/hoofdhuid
  • Advies haarverzorging en advies tot versterking haargroei en vermindering haarverlies
  • Uitgebreide uitslag (w o uitslag trichogram) en voorstel eventuele verdere behandeling ontvangt u binnen 5-10 werkdagen per e-mail.
Wilt u een second opinion ? Dat kan ook. Het is mijn ervaring dat de huisarts en/of de dermatoloog vaak geen haarwortelonderzoek verricht.



Mijn naam is D Kok, tricholoog van de haarkliniek.
haarwortelonderzoek, advies haaruitval, d kok tricholoog d kok tricholoog, specialist haaruitval
drs plinck , arts , tricholoog

dokter Plinck van de Haarkliniek



Wilt u een haarwortelonderzoek om de conditie van uw haar te bepalen of om na te gaan wat er met uw haar aan de hand is; dan kan ik helpen. Ook kan ik u adviseren tijdens mijn consult hoe u het beste uw haar kunt verzorgen, om uw haar en hoofdhuid in de beste conditie te krijgen en de kans op haarverlies zo klein mogelijk te maken. De Haarkliniek heeft speciale producten ontwikkeld voor thuisbehandeling , ook daar kan ik u over adviseren.

Indien u het formulier instuurt, betekent dit dat u instemt met de volgende bepalingen:klik hier  
certificaat World Trichology Society certificaat World Trichology Society drs. Plinck d kok tricholoog, specialist haaruitval
dokter Plinck en D KoK, tricholoog zijn lid van World Trichology Society
World Trichology Society
BIG registratie drs Plinck BIG registratie drs Plinck